Zielone czy brązowe - zobaczyć warto ;)
Moderatorzy: niki 28, _TOM_, Kazimierz1961
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Hodowca by się bardzo ucieszył, albo inny fascynat co ma warunki i dobrą wodę w kranie, ale ja bym się załamał, bo ile by tego odchowanie zajęło czasu, ile setek wiaderek wody, najmniej jedna membrana RO do wymiany, jaki syf w baniakach i padnięta biologia i rozwalona równowaga biologiczna w kilku akwariach, parametry wody lepiej nie sprawdzać ... więc ostrożnie z życzeniami dla wszystkich, chyba że niektórych nie lubiszjociak pisze: to jest chyba rekord świata. Tego właśnie będę Wam teraz życzył na urodziny
- jociak
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Paweł Joć
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Bartoszyce
- Kontaktowanie:
[quote="_TOM_"] Hodowca by się bardzo ucieszył, albo inny fascynat co ma warunki i dobrą wodę w kranie, ale ja bym się załamał, bo ile by tego odchowanie zajęło czasu, ile setek wiaderek wody, najmniej jedna membrana RO do wymiany, jaki syf w baniakach i padnięta biologia i rozwalona równowaga biologiczna w kilku akwariach, parametry wody lepiej nie sprawdzać ... [quote]
I w tym się właśnie Tomku kocham. Mam łącznie lekko ponad 500 l wody w domu (wiem że wielu tu ma 10 x tyle) i daj mi wiarę, te latanie z wiaderkami niesie za sobą wiele przyjemności (choć akurat ja już nie latam bo mam podmiany zautomatyzowane. Pokazywałem to na forum nie dawno w lekkim skrócie ) Membrana? Nawet o niej nie myślę. Wiem że chodzi już pół roku na okrągło i o jeść nie prosi .
Ale wracając do tematu, filmik Kuby to jest to co misie lubią najbardziej. Widać że właściciel tych ryb nie jest z pierwszej łapanki. Sobie bym życzył aby za parę latek mieć takie "problemy" jak ma on
I w tym się właśnie Tomku kocham. Mam łącznie lekko ponad 500 l wody w domu (wiem że wielu tu ma 10 x tyle) i daj mi wiarę, te latanie z wiaderkami niesie za sobą wiele przyjemności (choć akurat ja już nie latam bo mam podmiany zautomatyzowane. Pokazywałem to na forum nie dawno w lekkim skrócie ) Membrana? Nawet o niej nie myślę. Wiem że chodzi już pół roku na okrągło i o jeść nie prosi .
Ale wracając do tematu, filmik Kuby to jest to co misie lubią najbardziej. Widać że właściciel tych ryb nie jest z pierwszej łapanki. Sobie bym życzył aby za parę latek mieć takie "problemy" jak ma on